Job : Een Medisch Afgevaardigde voor de regio Herentals – Beerse – Geel – Turnhout – Lommel

Ons bedrijf:

De Farmaceutische Laboratoria Trenker, gevestigd te Thines (Nijvel), zijn een innovatief en gekend bedrijf, vooral op het gebied van haarverzorging en gewrichten. Ze ontwikkelen geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen met een hoge toegevoegde waarde.

Van de creatie op papier tot de verpakking van het eindproduct centraliseren de Laboratoria Trenker alle stappen van het productieproces in hun nieuwe fabriek in Nijvel. Deze nieuwe fabriek werd opgetrokken volgens de strengste Europese productienormen.

Dit 100 % Belgisch familiebedrijf stelt een honderdtal enthousiaste medewerkers tewerk en is sinds de oprichting in 1933 onafhankelijk gebleven van welke groep dan ook. Vandaag ontwikkelen ze hun activiteiten op internationaal niveau.

Wij zijn momenteel op zoek naar:

Een Medisch Afgevaardigde voor de regio Herentals – Beerse – Geel – Turnhout – Lommel

In deze functie moet je vooral zorgen voor het volgende:

 • Je bezoekt huisartsen, specialisten en apothekers (rechtstreekse verkoop);
 • Je versterkt de relatie met je klantenbestand dat je verder uitbouwt;
 • Je bent een ambassadeur van ons productgamma en je brengt de wetenschappelijke kennis op een gestructureerde, duidelijke manier over naar de gezondheidsprofessionals;
 • Als medisch vertegenwoordiger sta je in voor het opbouwen, versterken en uitbreiden van zowel nieuwe als bestaande relaties.

Daarvoor lijkt het ons essentieel dat je aan het volgende voldoet:

Maar ook dat …

Als we groeien, is dat omdat we de beste profielen kunnen aantrekken. Dit doen we door een uitzonderlijke tegenprestatie te leveren:

 • Je komt terecht in een dynamische bloeiende onderneming in volle groei waar je kunt rekenen op de actieve ondersteuning van een sterk team en sterke producten met een uitstekende reputatie
 • Aantrekkelijk salaris, bonus of warrants,
 • Bedrijfswagen op maat gemaakt, laadpaal en alles wat je nodig hebt om je job perfect te kunnen uitvoeren
 • Maaltijdvergoeding
 • Een Hospitalisatieverzekering
 • Een Groepsverzekering
 • En nog veel meer, te ontdekken binnen ons bedrijf

Door het sturen van een sollicitatie voor deze vacature, en ongeacht het gebruikte kanaal of middel, geeft de kandidaat impliciet zijn of haar toestemming voor de verwerking van alle informatie die hij of zij ons over hem of haar stuurt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden binnen het bedrijf, in België, en voor een maximumperiode van 3 jaar (in geval u niet wordt aangeworven).

Deze kunnen vanaf vandaag, volgens uw inspiratie, naar het volgende e-mailadres gestuurd worden: jobs@trenker.be met als titel « Medisch Afgevaardigde Kempen».

Ce contenu a été publié dans Trenker. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.